Politica de confidentialitate

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul nostru informatic. Aceste informati vor putea fi folosite de girafacurioasa..ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventuale promotii, etc, cu acordul prealabil al clientului.

Girafacurioasa.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele si noutatile existente, prin newsletter saptamanal, poate trimite felicitari, vouchere cadou sau alte mesaje speciale.

Poti sa te dezabonezi de la newsletter trimitand o cerere de dezabonare pe e-mail la office@girafacurioasa.ro si adresa ta de mail va fi stearsa din baza de date.

Girafacurioasa.ro va furniza doar catre partenerii sai (furnizorul serviciului securizat de plata, furnizorii serviciilor de livrare, agentia de marketing sau alti furnizori)- cu care ne aflam sub contract si care au agreat clauza de confidentialitate  - datele necesare realizarii  relatiilor dintre clienti si girafacurioasa.ro

Datele dvs personale vor putea fi transmise la solicitarea de catre autoritatile in drept (Politie, Instante de Judecata, Parchet, etc), in conformitate cu legile in vigoare, in scopul unor verificari legale si comerciale, pe baza unor cereri expres formulate.

La cererea expresa a dvs, va asiguram dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata, din care sa reiasa datele dvs de identificare completate la momentul plasarii unei comenzi pe www.girafacurioasa.ro  (nume, prenume, adresa, etc) la adresa postala: Str Vlad Tepes 20, Voluntari, 077190.

De ce ai vrea sa cumperi de la noi?

LIVRARE RAPIDA

Produsele comandate vor ajunge la tine in 24-48 de ore.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile mai mari de 300 de lei, beneficiezi de transport gratuit.

SATISFACTIE GARANTATA

Daca nu esti multumit de produsul cumparat, iti rambursam imediat valoarea.